Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΕ ΤΗ ΓΙΩΤΑ ΦΩΤΟΥ!!


Η σημερινή ημέρα ήταν ιδιαίτερη!! 
 Ξεχωριστή θα έλεγα , αφού απολαύσαμε αισθήματα πληρότητας και χαράς στο Σχολείο , το 7 Δημοτικό Νεάπολης,  με την ευκαιρία της επίσκεψης στα δύο τμήματα της Δευτέρας τάξης , της συγγραφέα και εκπαιδευτικού Γιώτας Φώτου.
Αφορμή στάθηκε το βιβλίο της συγγραφέα " Τα Χριστουγεννιάτικα δώρα της Γαβριέλας" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Γιορτινό, ευχάριστο, με ζωντανή εικονογράφηση, επίκαιρο!!



Η συγγραφέας στάθηκε και περπάτησε ανάμεσα στα παιδιά, κουβέντιασε μαζί τους ώρα πολλή, τα άκουσε, αντάλλαξε απόψεις, ιδέες και είδε δείγμα των δραστηριοτήτων τους.


Τους μοίρασε στο καθένα χωριστά ένα καραβάκι με ένα ποιήμα σχετικό που έγραψε η Μ. Γουμενοπούλου και το βιβλίο των ευχών που το καθένα έγραψε μέσα μια ευχούλα.


Με τις ευχούλες στο χέρι !!


Έβγαλε την αγάπη από την καρδιά της και την ακούμπησε γραμμένη να μένει στα βιβλία τους.


Το βιβλίο, το καραβάκι με το ποίημα  δώρο από τη συγγραφέα και το τευχίδιο δραστηριοτήτων από εμένα για κάθε μαθητή.

Όλοι μαζί για να θυμόμαστε!! 

Είναι πλέον γνωστό και αντιληπτό πως η διαδικτυακή αρχικά γνωριμία με τη Γιώτα Φώτου έχει εξελιχθεί σε προσωπική σχέση φιλίας και εκτίμησης. Την έχω δει και σε άλλες παρουσιάσεις των βιβλίων της  σε πολυχώρους και γνώριζα πόσο ζεστή παρουσία έχει, πόσο επικοινωνιακή είναι, πόσο παραμυθού που κάνει τα παιδιά να κολλάνε γύρω της σαν πασπαλισμένα με άχνη ζάχαρη να είναι τα λόγια και οι κινήσεις της. Γιαυτό και ήταν ιδιαίτερη η χαρά μου προσμένοντας την επίσκεψή της στο σχολείο. Αυτό όμως που δε φανταζόμουν  ήταν πως σήμερα, στην τάξη μέσα, θα με έκανε να ξεχαστώ, να πάψω να΄μαι δασκάλα και να γίνω παιδί μαζί με τα παιδιά ώστε να ζήσω τη μαγεία της συνάντησης με μια συγγραφέα. Σα να βρεθήκαμε όλοι σε ένα ονειρικό σύννεφο.
Στα τελειώματα αυτής της ανάρτησης θέλω να μένει γραμμένο πως τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και μου ζήτησαν να την ξανακαλέσω. Νομίζω πως αυτό τα λέει όλα!!
Την ευχαριστούμε για την απόλαυση της επικοινωνίας, της συνάφειας, της οσμωτικής σχέσης με τους μαθητές. 
Για τη μαγεία!! 

Μαριάνθη Βάμβουρα-Γιάνναρου

28 σχόλια:

Αστοριανή είπε...

Ευχές και συγχαρητήρια
Μαριανθάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λάμπετε σαν ηλιανθάκια στο Ήλιο
και στη Γνώση!

Τις θερμότερες ευχές μας
για τις εορτές
που όπου και να είναι ...ΕΦΤΑΣΑΝ!!!!!!!!!!!!
Φιλάκια στον Νικόλα και τα αγγελούδια σου,
πάντα με την αγάπη, Υιώτα

lourdi lourdaki είπε...

MAΡΙΑΝΘΗ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ..ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...
ΤΥΧΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ!!
ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥΣ!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΓΙΩΤΑ ΦΩΤΟΥ!!
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΦΙΛΙΟΤΣΟ ΜΟΥ!!
ΣΕ ΦΙΛΩ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!!!

stavroula m είπε...

Συγχαρητήρια κι από μένα Μαριάνθη!!!! Εχει δίκιο η Θεοδώρα....τυχερά τα παιδιά που σ' έχουν δασκάλα τους!!!! Αυτές είναι στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη τους!!!Καλό απόγευμα κι από μένα!!!!!

magda είπε...

Αγαπημένη μου Μαριάνθη
Είμαι πολύ περήφανη για σένα, γιατί είσαι μια γνήσια και παραδοσιακή Ελληνίδα δασκάλα, που διδάσκεις πολιτισμό στα παιδιά!
Τυχερά είναι!
Θα σε θυμούνται σε όλη τους την ζωή!
Να είσαι πάντα καλά!
Πολλά φιλάκια

Νίκος Διακογιάννης είπε...

Πω πω τι όμορφα όλα! Μπράβο σας. Σας χάρηκε η καρδιά μου. Πάντα τέοια και πάντα κόντρα στα δύσκολα. Καλό βράδυ σε όλους σας από τη Νίσυρο!

Dennis Kontarinis είπε...

Καλημέρα αγαπητή μου Μαριάνθη.
Ειλικρινά με συγκίνησε αυτή η τόσο ανθρώπινη χειρονομία της Γιώτας να βρεθεί ανάμεσα στα παιδάκια και να τους προσφέρει τόση αγάπη.
Συγχαρητήρια και στις δυό σας γι΄αυτό το υπέροχο δώρο.
Καλές γιορτές σε όλους σας.

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΜΟΥ ,
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΧΑΡΑ , ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΣΟΥ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΦΩΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΜΑΘΗΣΗ!
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ! ΦΙΛΙΑΑΑΑΑ!

Μηθυμναίος είπε...

Αυτό το "κάτι" που έμεινε στα παιδιά είναι πολύ!

Πολύ καλή η κίνησή σου, Μαριανθούλα!

Με τους χαιρετισμούς μου!

Γιώτα Φώτου είπε...

Μαριάνθη
Ένα ευχαριστώ για την πρόσκληση και μια δήλωση για το πόσο ευχάριστα πέρασα μαζί σου και μαζί με τους μαθητές σου δεν είναι αυτό που θέλω να πω αυτή τη στιγμή. Καθώς επέστρεφα μέσα στο τρένο εκείνο που σκεφτόμουν ότι το μεγαλύτερο κέρδος που έχω από την ενασχόληση με τα βιβλία μου είναι αυτή ακριβώς η επαφή με τα παιδιά.Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό που σου δίνει ένα χαμόγελό τους. (Δε μου έλειψαν τα παιδιά, δασκάλα είμαι, αλλά αυτέ οι συναντήσεις με αφορμή τα βιβλία μου είναι κάτι διαφορετικό) Και ύστερα σκέφτηκα ότι ακόμα μεγαλύτερο κέρδος είναι η γνωριμίες που έκανα με αξιόλογα άτομα σαν και σένα. Άτομα που έουν τους ίδους στόχου με μένα και με κάνουν να αισθάνομαι αισιόδοξη, ότι δεν είμαι μόνη. Ναι, ευγνωμονώ την ώρα που άρχισα να γράφω, ακόμα ευγνωμονώ τη ενασχόληση μου με το διαδύκτιο. Δεν πίστευα πο΄τε ότι μέσα από αυτή θα προκύψουν δυνατέ φιλίες. Χαίρομαι που σε γνώρισα και θέλω να δηλώσω σε όλους πως υπάρχουν εκπαιδευτικοί με όνειρο και μεράκι, εκπαιδευτικοί που νοιάζονται για την πραγματική μόρφωση των παιδιών. Να είσαι καλά, γερή και δυνατή και να χαρεις τις γιορτές με την υπέροχη οικογένειά σου.
Πολλά φιλία

marilia είπε...

:)))

Χαμογελώ λίγο ζηλιάρικα, αλλά γνωρίζοντας πολύ καλά και από πρώτο χέρι την εμπειρία αυτή. Αχ, αυτοί οι χαρισματικοί άνθρωποι που μιλάνε-γράφουν και κάνουν τα παιδιά όλων των ηλικιών να κολλάνε πάνω τους με τόση αγάπη!

Καλή συνέχεια! Και καλές γιορτές! :)

ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ (Αντώνης Κρασάκης) είπε...

Συγχαρητήρια αγαπημένη συναδέλφισσα Μαριάνθη, κάθε ενέργειά σου έχει απώτερο σκοπό τα παιδιά και η αγάπη τους θα είναι κάτι θα εισπράττεις για πάντα!

Υ.Γ. Πέρασε από τα "ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ
(http://akrasakis.blogspot.com/2011/12/blog-post_5807.html),
διάλεξε όποιο από τα 3 βραβεία αγάπης και προσφοράς σου αρέσει και κράτησέ το ως ενθύμιο της φιλίας μας, σε κάποια γωνιά του ιστολογίου σου!

Καλές γιορτές!
Με αγάπη
Αντώνης

Μαριάνθη είπε...

ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΩΤΑ ΜΟΥ !!! 'ΣΑΝ ΗΛΙΑΝΘΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ' ΤΟ ΛΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

Μαριάνθη είπε...

ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ !!! ΓΙΑ ΟΛΑ!! ΜΟΝΟ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΦΙΛΙΟΤΣΟ;
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Μαριάνθη είπε...

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΑΣ. ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.

Μαριάνθη είπε...

ΜΑΓΔΑ ΜΟΥ !!!ΜΕ ΤΙΜΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΗ ΝΙΩΘΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΛΟΓΟ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΡΔΙΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.

Μαριάνθη είπε...

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΙΚΟ ΠΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ !!! ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ !!

Μαριάνθη είπε...

ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΟΥ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΠΟΛΛΑ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΓΙΩΤΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΑ ΚΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΔΑΣΚΑΛΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ...
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

Μαριάνθη είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΕΦΗ!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΝΑ ΕΜΠΝΕΕΙ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ. ΚΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΓΙΩΤΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΠΟΗΧΟ. ΑΚΟΜΗ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ, ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ.ΦΙΛΙΑ!!!

Μαριάνθη είπε...

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΡΑΤΟ!!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ. ΑΓΩΝΑΣ!!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

Μαριάνθη είπε...

ΓΙΩΤΑ ΜΟΥ , ΔΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ. ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ...
ΘΑ ΠΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ!!!
ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΒΛΕΠΩ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΒΛΕΠΩ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ!!!ΑΥΤΟ ΜΕ ΓΕΜΙΖΕΙ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΩΡΑΙΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ!!!

Μαριάνθη είπε...

ΜΑΡΙΛΙΑ, ΚΑΛΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ,ΑΜΑ ΖΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗ ΓΙΩΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΣΜΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ, ΖΕΣΤΑΣΙΑ, ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΣΧΕΣΗ.ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

Μαριάνθη είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΑΝΤΩΝΗ . ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ Η ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΟΥΝ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΕΝΑ...ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ, ΑΝΑΣΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΤΥΧΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΔΑΣΚΑΛΑ.
ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ-ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.

marilia είπε...

Κοίτα σύμπτωση! Σήμερα κάναμε τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας και ένας μαθητής μου μου 'κανε δώρο τα "Σβησμένα Φεγγάρια" της κας Φώτου! Μπαίνει στη λίστα ανάγνωσης με σειρά... προτεραιότητας! :)

Μαριάνθη είπε...

ΣΚΡΟΥΤΖΑΚΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΟΥΝ.

Μαριάνθη είπε...

ΕΙΔΕΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ!!! ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ!!
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

χρυσάνθη είπε...

Συγχαρητήρια Μαριανθάκι μου!!Τυχερά τα παιδάκια που έχουν τέτοιες δασκάλες!Που δεν περιορίζονται μόνο σε ότι ορίζει το πρόγραμμα, αλλά ενδιαφέρονται για την ουσιαστική μόρφωση των παιδιών.Η επαφή σε μικρή ηλικία με την λογοτεχνία και τον πολιτισμό, παίζει σημαντικό ρόλο!!!Και γω αισθάνομαι τυχερή που σε γνώρισα!!!

Μαριάνθη είπε...

ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΜΟΥ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΟΥ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΦΙΛΩ. ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ.